Programació de Cursos i Activitats per a Joves Tardor 2018

Als Centres Joves de Mislata
Joves
Del 07/01/2019 al 28/01/2019

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS

 • Començament i durada dels cursos: Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir del 15 d’octubre.
 • Inscripció: fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys.

  La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit-a per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

  En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat, s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.
 • Inscripció per internet
  Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.
 • Certificats: quan acabe cada curs o taller es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.
 • Inscripcions e informació:

  Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

  Centre Jove Túria. C/ Túria, 13. Tel.: 963 837 141.

  Correu electrònic: info@mislatajove.org

 

Més informació sobre els cursos i tallers en la pàgina web del Centre Jove de Mislata

Imatge web Cursos Joves
Tornar