Taller de Clown i Humor gestual

Del 16 al 19 de juliol en el Centre Jove del Mercat
Joves
Del 19/07/2018 al 19/07/2018

TALLER DE CLOWN I HUMOR GESTUAL

En aquest curs treballarem tècniques de clown, d'expressió corporal, consciència corporal i també exercicis d'improvisació, que activen el nostre imaginari per a crear-hi escenes i personatges. Posarem l'accent en l'humor físic, l'accident, jugarem amb la pedagogia de l'errada i utilitzarem el poder de l'observació i de la imaginació creativa.

  • Places: 15
  • Duració: 12 h
  • Lloc: Centre Jove del Mercat
  • Professorat: Decopivolta Teatre
  • Horari: de dilluns 16 a dijous 19 de juliol, de 18 a 21 h
  • Preu: gratuït

 

Començament i durada dels cursos
Tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que li pertoque, a partir del 2 de juliol.

Inscripció
Fins al començament de l'activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones inscrites. Els cursos i tallers s'adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys. La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o la podrà inscriure una altra persona de la mateixa unitat familiar. En el cas d'una persona que s'inscriu per primera vegada en una activitat s'haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu. 

Inscripció per internet
Ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és anar als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers. 

Certificats
En acabar cada curs o taller, es lliurarà el corresponent certificat d'assistència. Per poder obtindre'l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Imatge web estiu Actiu
Tornar