Cinema d'estiu

La sessió del 10 d'agost passa al 16 d'agost
Oci i temps lliure
Del 16/08/2018 al 16/08/2018

CINEMA D'ESTIU MISLATA 2018

 

CANCEL·LADA LA SESSIÓ DEL DIA 10 D'AGOST PER AMENAÇA DE TEMPESTA. LA SESSIÓ ES PASSA AL DIJOUS DIA 16


Sessions gratuïtes tots els divendres a les 22:30 h.

A l'amfiteatre Felipe Bellver, junt al Centre Sociocultural La Fàbrica.

 

Pel·lícules:

-6 de juliol: Animales fantásticos y dónde encontrarlos. (Fantàstic, aventures, Regne Unit, 2016). Tots els públics.

Curtmetratge: “Gea”

“Animales Fantásticos y donde encontrarlos” 
Al 1926, Newt Scamander fa escala a Nova-York després d'un viatge per tot el món per a trobar i documentar una extraordinària selecció de criatures màgiques. Una escala de la qual podria haver arribat i eixit sense incidents…però no per a un Muggle anomenat Jacob, un cas perdut de màgia, i la fuga d'algunes criatures fantàstiques de Newt, que podrien causar problemes al món màgic i al món Muggle.

 

-13 de juliol: Vaiana. (Animació, EUA, 2016). Tots els públics.

Curtmetratge: “LifeTime, una historia de PAC-MAN”

“Vaiana”
La història té lloc fa dos mil·lennis a unes illes del sud del Pacífic. La protagonista és Vaiana Waialiki, una jove que desitja explorar el món navegant per l'oceà. Ella és l'única filla d'un important capità que pertany a una família amb diverses generacions de marins.

 

-20 de juliol: Figuras ocultas. (Drama, EUA, 2017). Tots els públics.

Curtmetratge: “El regalo”

“Figuras ocultas” 
Narra la història mai contada de tres brillants dones científiques afroamericanes que van treballar en la NASA al començament dels anys seixanta (en plena carrera espacial, i així mateix en mitat de la lluita pels drets civils dels negres nord-americans) en l'ambiciós projecte de posar en òrbita l'astronauta John Glenn.

 

 

-27 de juliol: Un monstruo viene a verme. (Drama, fantasia, Espanya, 2016). Edat recomanada +12.

Curtmetratge: “Casitas”

“Un monstruo viene a verme” 
Després de la separació de sos pares, un xic de 12 anys haurà d'ocupar-se de portar endavant sa casa, perquè sa està malalta de càncer. Amb aquestes circumstàncies, el xiquet intentarà superar les seues pors i fòbies amb l'ajuda d'un monstre, però les seues fantasies hauran d'enfrontar-se no sols amb la realitat, sinó amb la seua freda i calculadora iaia.

 

-3 d'agost: Guardianes de la galaxia Vol.2. (Fantàstica, superherois, EUA, 2017). Edat recomanada +7.

Curtmetratge: “Con lupa”

“Guardianes de la Galaxia Vol. 2” 
Els Guardians hauran de lluitar per a mantindre unida la seua nova família mentre intenten resoldre el misteri dels verdaders orígens de Peter Quill. Vells rivals es convertiran en nous aliats, i estimats personatges dels còmics clàssics acudiran en ajuda dels nostres herois a mesura que l'univers cinematogràfic de Marvel continua en expansió.

 

 

-16 d'agost: La teoría del todo. (Biografia, drama, Regne Unit, 2014). Tots els públics.

Curtmetratge: “Einstein-Rosen”

“La teoría del todo” 
Un jove i prometedor científic, Stephen Hawking, rep un diagnòstic estremidor als 21 anys: patix esclerosi lateral amiotròfica, més coneguda com ELA. Amb la seua esposa, Jane Wilde, lluita incansablement al seu costat, Hawking desafia totes les probabilitats, obrint nous camins en la medicina i la ciència.

Tornar