Exposició Alter Ego

Del 14 al 29 de juny
Exposicions
Del 29/06/2018 al 29/06/2018

Inauguració: 14 de juny a les 20:00 h.

Visites: De dilluns a divendres de 16 a 21:30 h.

 

‘ALTER EGO’

Aquest 14 de juny la sala d'exposicions del centre cultural de Mislata, acollirà més de 70 obres d'alumnes de l'assignatura ‘Dibuix Artístic’ de la Facultat de Belles arts de Sant Carlos de la Universitat Politècnica de València (UPV).

Com definir-se amb una imatge? L'exposició ‘Alter ego’, amb una mostra d'autoretrats, respon a aquesta pregunta en la qual els participants, després d'una recerca artística introspectiva, aprofundixen en els seus sentiments i experiències com a font principal d'inspiració, prenent el seu propi cos com a referent. En aquest projecte s'apliquen els coneixements i tècniques impartides en aquesta matèria, així com un enfocament original i un llenguatge propi que oferixen una visió única i intimista de la personalitat dels artistes.

De forma excepcional, en aquesta V edició de ‘Alter ego’, la mostra compta amb la participació dels professors del Departament de Dibuix de la UPV que exposaran, al costat dels seus alumnes, treballs inèdits.

Suposant una oportunitat en la carrera professional i artística dels alumnes, al mateix temps és una manera de mostrar el treball i les idees que comencen a l'interior de la facultat, donant visibilitat a les noves generacions d'artistes que, amb dedicació, produixen obra personal i de qualitat.

Tornar