A Mislata, reciclar té premi

Del 10 de maig al 10 de juny
Campanya
Del 08/06/2018 al 10/06/2018

"A MISLATA, RECICLAR TÉ PREMI!"

Campanya de la regidoria de Medi Ambient i Nemasa per incentivar el reciclatge. Els veïns poden dipositar a la màquina els seus residus a canvi d'uns punts, "nemasitos", que posteriorment es podran canviar per regals.

--> La màquina de reciclatge es troba instal·lada en les oficines de Nemasa (C/ Sant Antoni, 100 baix). 

--> Els elements que es poden depositar són botelles de plàstic, llandes, piles i telèfons mòbils.  

--> Per cada element reciclat, s'aconseguirà un "nemasito". Per a obtindre un premi serà necessari un mínim de 20 elements. 

Tiquet amb punts: Cada vegada que introduïsca elements pel reciclatge en la màquina se li expedirà un tiquet en el qual apareixeran els "nemasitos" aconseguits. La puntuació és acumulable per obtenir premis.

Canvi de punts: Es realitzarà a les oficines de Nemasa (en l'horari de dilluns a divendres de 9 a 14:45h i de 16 a 19:45h, excepte divendres a la vesprada).

Durada: La campanya promocional durarà des del 10 de maig al 10 de juny de 2018 o fins a esgotar existències.  

Premis: A les oficines de Nemasa, es disposarà d'un llistat amb els premis disponibles a cada moment i els "nemasitos" necessaris per canviar-los.

Sorteig d’abonaments MIBISI: Quan l'usuari canvie els "nemasitos" per premis, podrà participar en el sorteig d’un abonament anual de MIBISI. Per entrar en el sorteig haurà de portar almenys un tiquet expès per la màquina de reiclatge i, omplir un formulari amb les seues dades personals. Serà necessari identificar-se per mitjà del document DNI i només es podrà omplir un formulari per persona. La data del sorteig serà el 22 de juny. I se sortejaran un total de 10 abonaments entre tots els participants.   

 

Reciclar té premi WEB
Tornar