Concurs #MislataEstima

Del 12 al 18 de febrer. A través de Facebook, Twitter i Instagram
Participació
Del 16/02/2018 al 18/02/2018

CONCURS #MislataEstima

Per primera vegada, té lloc este concurs a través de les xarxes socials. El Mislata estima oferix a les persones participants la possibilitat de concursar simplement fent una publicació en valencià o penjant una imatge amb un comentari en valencià correctament escrits en els seus perfils de les xarxes socials amb l'etiqueta #MislataEstima.

Els i les participants podran publicar totes les fotos i comentaris que vulguen a través de Facebook, Twitter i Instagram. L'únic requisit és que els comentaris estiguen escrits correctament en valencià, i porten el hastag #MislataEstima. Tant el format de les publicacions com el de les fotografies és lliure, i el dispositiu de captura de les imatges també. Per tant, serviran tant les fotos preses amb càmera fotogràfica com les captades a través de mòbils i tauletes.

Una vegada finalitze el concurs, es recopilaran totes les publicacions i un jurat seleccionarà les guanyadores. Els premis consistiran en entrades d’espectacles d’arts escèniques en valencià.

Esta activitat forma part de les accions de l'Agència de Promoció del Valencià-Aviva Mislata dins de la Regidoria de Promoció del Valencià. 
L'objectiu principal del concurs és augmentar l'ús del valencià en les xarxes socials amb motiu de la commemoració del Dia dels Enamorats. Esta celebració és sols un pretext per a promoure l'ús del valencià en les relacions interpersonals. 
Per tant, podran participar-hi totes les persones interessades a promoure l'estima en valencià i pel valencià.


TERMINIS:

  • El termini de publicació de les fotos i comentaris serà del 12 al 18 de febrer.
  • El 23 de febrer es faran públics els guanyadors-es a les xarxes socials de l'Ajuntament.


PREMIS:

Es lliuraran tres premis que consistiran en dos entrades per premi per als dos espectacles següents:

- CAROL TOMÁS: "A ningú que li passe".

Carol Tomás ens desenvolupa la seua teoria sobre les persones que estan entre els 30 i els 40... estan al mig del no-res, perquè no són ni joves ni vells i corren el perill d'estar al mig de moltes situacions.

Data: divendres, 9 de març, a les 20:30h.
Espectacle: monòleg.
Públic adult i jove.

- MARÍA JUAN: "Monòleg"

Coses... coses com el treball, l'amor, la sogra i la paella del diumenge. La corrupció, la crisi, els missatges de veu... La vida, ai la vida! La vida d'actriu, la vida a la capital, la recent vida de mare... coses de la vida. 


Data: divendres, 13 d'abril, a les 20:30h.
Espectacle: monòleg.
Públic adult i jove.

Les persones premiades passaran a recollir el premi a l'Agència de Promoció del Valencià-Aviva Mislata situada al C/Miguel Hernández, 5 de Mislata.

 

 
Tornar