No permetes que el teu millor amic marque Mislata

Campanya de repartiment de botelles plegables a propietaris de gossos
Campanya
29/06/2018

CAMPANYA: "NO PERMETES QUE EL TEU MILLOR AMIC MARQUE MISLATA"

Després de la campanya d'ADN caní, des de l'Ajuntament volem seguir millorant l'estat dels nostres carrers, i som coneixedors que solament amb conscienciació i la col·laboració veïnal aconseguirem complir nous objectius.

Ara, posem en marxa una nova campanya informativa per a reduir les males olors que generen les orines, sobretot en aquells casos en els quals les nostres mascotes no utilitzen els llocs habilitats per a açò.

Per esta raó, es van a repartir BOTELLES PLEGABLES als propietaris/as de gossos degudament censats i genotipats, que podreu portar durant el passeig de les vostres mascotes, i facilitaran abocar aigua sobre la micció de l'animal en espais adequats per a eixa funció: calçades (al costat de la vorera), embornals o pipicans. Amb açò, reduiríem notablement la mala olor dels carrers i també evitaríem la deterioració de l'entorn urbà.

Podeu passar a arreplegar, gratuïtament, una botella plegable que distribuirem des de les oficines de l'empresa pública NEMASA (situades en carrer San Antonio nº 100):

  • A partir del dilluns 12 de febrer.
  • En horari de dilluns a divendres, de 9:00h a 14:45h, i de 16:00h a 19:45h (excepte els divendres a la vesprada).
  • És necessari que presentes el DNI del titular i el nombre de cens de la teua mascota.

 

Tornar