XIV Jornades Contra la Violència de gènere

Programació de la Casa de la Dona
Dona
Del 25/11/2017 al 25/11/2017

I CAMPANYA DE SENSIBILITZACIÓ: “ESPORT

FEMENÍ CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA”. Durant el mes de novembre, els equips femenins de bàsquet, handbol i futbol de Mislata diran no a la violència masclista mitjançant uns petos que mostraran en els seus partits de lliga.

7 DE NOVEMBRE

11h, INAUGURACIÓ DE LES JORNADES a
càrrec de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i de la regidora de la Dona i Polítiques d'Igualtat,  Carmen Lapeña Bueno amb la LECTURA D'UN MANIFEST. En aquest acte participarà alumnat dels instituts de Mislata mostrant lemes al·lusius contra la violència cap a les dones. Realització: Plaça de la Constitució.

17h, “XI CAMPANYA DEL LLAÇ BLANC”.
Com a compromís de no permetre, ni tolerar la violència contra les dones. Campanya de sensibilització on es repartiran, a peu de carrer, llaços blancs i tríptics de les jornades. Ubicació: Casa de la Dona, Ajuntament, Centre Cultural, Centre Sociocultural La Fàbrica i Centre Cívic. Organitzat per la Regidoria de la  Dona  i  Polítiques d'Igualtat i per les associacions de dones de Mislata.
19h, CONCENTRACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Organitzada per la Regidoria de  la Dona  i Polítiques d'Igualtat i les associacions de dones de Mislata. "PERFORMANCE DE LES PAPALLONES". Organitza: Espai Violeta de Mislata.

En finalitzar la CONCENTRACIÓ,  s'inaugurarà  la  “I CAMPANYA: “L'ARBRE CONTRA LA VIOLÈNCIA CAP A LES DONES”. Durant totes les jornades en l'arbre que tenim a la  porta  de  la Casa de la Dona que simbolitza la IGUALTAT i la no-violència, la ciutadania podrà escriure què considera que cal millorar per a aconseguir una eliminació de qualsevol violència cap a les dones. Aquestes targetes es penjaran en  les  branques de l'arbre de la igualtat i la no-violència com a símbol del camí que encara queda per recórrer.

9 DE NOVEMBRE

17.30h, INAUGURACIÓ: “ART AL CARRER”.
Exposició dels treballs al C/ Miguel Hernández  de Mislata, fins al 25 de novembre. Organitza: Associació de Dones Progressistes. Realització: Casa de la Dona.

10 DE NOVEMBRE
11h, INAUGURACIÓ “II CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ CIUTADANA: AMB LES DONES, CAP PAS ARRERE”. Posarem a disposició   dels   bars   i   restaurants   de Mislata tovallons amb aquest lema per a afavorir la conscienciació a la ciutadania de la importància de la igualtat entre dones i hòmens com  a motor de la societat i base de la construcció d'una societat lliure de violència masclista.

16 DE NOVEMBRE

11h, INAUGURACIÓ “III CAMPANYA: “SI L 'AJUDES, POT”. Un any més, continuem amb la campanya de sensibilització en els passos de vianants de Mislata, amb l'eslògan “SI L'AJUDES, POT”.

18h, CAFÉ-TERTÚLIA: “TRACTA DE XIQUETES I DONES”. Organitza: Por ti Mujer. Realització: Casa de la Dona.

Del 20 AL 25 DE NOVEMBRE

CLOWNFERÈNCIA: “QUIEN BIEN TE QUIERE TE HARÁ REÍR”. Amaia Prieto i Jesús Jara. Dirigida a l'alumnat de 2n de l'ESO dels instituts de Mislata.

21 DE NOVEMBRE

18.30h, REPRESENTACIÓ TEATRAL:
“LA CORFA DE LA LLAGOSTA”, obra original d'Aurora Obres al Teatre del Centre Cultural. Entrada lliure. Places limitades. Recollida d'entrades el dia de la representació a partir de les 16h, a la Casa de la Dona. Organitzada pel grup de teatre de l'Associació de Dones de Mislata.

22 DE NOVEMBRE

18h, LLIURAMENT DE PREMIS DEL VIII CONCURS DE CARTELLS: “25 DE NOVEMBRE. DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE”. A càrrec de l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa i la Regidora de la Dona i Polítiques d'Igualtat, Carmen Lapeña Bueno.

 
A continuació, INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ exposició: “OBRES GUANYADORES CONCURS DE CARTELLS”. A la Sala d'Exposicions de la Casa de la  Dona  s'exhibiran les obres que han guanyat en les  huit  edicions del concurs. Visites: del 22 al 30 de novembre, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30h.

25 DE NOVEMBRE

“DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES”.

Enguany, acudirem a la manifestació de València, organitzada per la Coordinadora Feminista de València. Vos convidem a recórrer alguns dels principals carrers de València per a reclamar la fi de la violència de gènere i més ajudes per a les víctimes, així com fomentar l'EDUCACIÓ EN IGUALTAT. Eixida: Casa de la Dona. Hora: 18h.

Amb este acte col·lectiu clausurarem les jornades.

final premio
Tornar