Mes de la llengua

Del 4 de setembre al 9 d'octubre
Valencià
Del 09/10/2017 al 10/10/2017

4 de setembre
De 12 a 13h. Lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés i repartiment de polseres amb versos del poeta. Pl. De la Constitució.

Del 4 al 13 de setembre

Inscripcions al programa "Voluntariat pel Valencià", en col·laboració amb Escola Valenciana. 

11 de setembre

"Sona Estellés": Difusió de poemes de Vicent Andrés Estellés en les megafonies dels col·legis de Mislata. 

13 de setembre
19h. Casa de la Dona. Inauguració de l'exposició «Mislata parla valencià», projecció de l'audiovisual «Mislata recita Estellés» i presentació de la segona edició del  programa Voluntariat pel Valencià, en col·laboració amb Escola Valenciana.


Del 13 al 22 de setembre
Expo «Mislata parla Valencià». Casa de la Dona.

22 de setembre
22.30h. Teatre del Centre Cultural «No estem bé», espectacle d'Eugeni Alemany i Maria Juan. Entrada gratuïta. Recollida d'entrades a partir del 18 de setembre a la Casa de la Dona i al Centre Cultural. 

26 de setembre 
«Dia europeu de les llengües». Repartiment d'un cartell de drets lingüístics i d'un vocabulari bàsic amb el lèxic de l'escola en valencià, castellà, anglés i francés a les escoles i els instituts de Mislata.

Del 2 al 6 d’octubre 
Repartiment d’un cartell en valencià sobre la salut bucodental amb el lema “Si et raspalles les dents en valencià, millor somriuràs” acompanyat d’un raspall de dents amb el mateix lema que es repartirà a les escoles de Mislata.

9 d'octubre

Acte conmemoratiu del Dia dels valencians i les valencianes 

Tornar