1+1=3 Jornades de formació per a la participació ciutadana

Del 20 al 22 de Juny
Participació
Del 20/06/2017 al 22/06/2017

Amb l’objectiu d’ajudar les entitats a fer més senzilla la seua tasca, assessorar-les i acompanyar-les en el compliment de les seues obligacions legals, i amb la intenció de potenciar el seu valor pedagògic i social, l’Ajuntament de Mislata  i la Fundació Horta Sud posen en marxa una nova edició de les jornades formatives per a associacions <<1+1=3>>.

Dimarts 20 de Juny, 19 hores

Presentació del portal associatiu “SOM MISLATA”
“Som Mislata” és un espai virtual que es posa a disposició de totes les associacions i col·lectius que conformen el teixit associatiu nodrit i divers de Mislata. Cada entitat disposarà d’un punt informatiu propi des d’on donar-se a conéixer, explicar qui són, què fan i, a més, fer efectives les seues obligacions en temes de transparència.

Iván Esteve. Director de Comunicació i Transparència de l’Ajuntament de Mislata.

Xarrada informativa: Millorar la transparència de la nostra entitat. Quines són les nostres obligacions en qüestions de transparència? Novetats legislatives.

Transparència com a necessitat i bona pràctica. Les associacions estan obligades a fer públics els seus comptes, així com els seus programes i activitats, i a fer publicitat dels ingressos per subvencions i ajudes públiques. El taller explica com afecta a les associacions la llei estatal 19/2013 i la llei autonòmica 2/2015 que regulen la transparència. L’objectiu és donar a conéixer les obligacions per a les associacions en matèria de transparència i la manera de respondre a elles d’acord amb la seua singularitat.

Professorat: Alejandro Sanchis. Llicenciat en Dret. Postgrau de Projectes de Cooperació per al Desenvolupament. Tècnic d'Entitats no lucratives. Formador d'Animadors. Títol Superior Universitari de Gestió i Direcció d'Associacions.

Dijous 22 de Juny, 18:30 hores

Taller: La igualtat de gènere en clau ciutadana
Taller adreçat a associacions per a presentar el treball que es portarà a terme per a realitzar el I Pla d'Igualtat de Mislata, 2017. Les associacions tindran un paper representatiu important en aquest Pla d'Igualtat i han de ser coneixedores del contingut del Pla.

Places limitades (és necessària la inscripció prèvia). 

Més informació i inscripcions:

Formulari d'inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRWj0hAzS5VeBM5LEwQq_mRx9DWC9Wn2Au_pgJJd00owUo7A/viewform

Tel. 96 399 03 40 - participacion.ciudadana@mislata.es

Lloc: Centre Sociocultural La Fàbrica - C/ Felipe Bellver, 43 – Mislata

ORGANITZA: AJUNTAMENT DE MISLATA; REGIDORIA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, REGIDORIA DE LA DONA I POLÍTIQUES D'IGUALTAT. COL·LABORA: FUNDACIÓ HORTA SUD, CAIXA POPULAR, GENERALITAT.

Imagen 113
Imagen 113
Jornadas participación portada
Tornar