Introducció al disseny gràfic amb Illustrator

La Fàbrica de la Formació
Jóvenes
Del 23/07/2015 al 23/07/2015

 

Per a conéixer els elements bàsics del disseny i les seues ferramentes de treball, així com iniciar-se en l'elaboració d'una marca i d'una il·lustració.

Places: 20.

Duració: 16 h.

Professorat: Idecrea. Diseño y Formación.

Horari: dilluns i dimecres de 18 a 20.30h. dimarts, de 18 a 21 h.

Data d’inici: 13 de juliol.

Preu: 12,60€ per a joves de 12 a 19 anys/21,20€ per a majors de 20 anys. Inscripcions:

CONDICIONS GENERALS DELS CURSOS I TALLERS
Començament i durada dels cursos: tots els cursos i tallers començaran, cadascú en la data que pertoque, a partir de l’1 de juliol.

Inscripció: des del 15 de juny fins al començament de l’activitat. La inscripció tindrà lloc als Centres Joves de Mislata. Els cursos només es faran si hi ha més de 10 persones hi inscrites. Els cursos i tallers s’adrecen a joves residents a Mislata, de 12 a 30 anys.

La inscripció podrà ser presencial als Centres Joves, per telèfon i en línia. Es podrà inscriure la persona interessada o podrà ser inscrit per una altra persona de la mateixa unitat familiar.

En el cas d’una persona que s’inscriu per primera vegada en una activitat s’haurà de mostrar el DNI físicament o altre document identificatiu.

Inscripció per internet: ara pots fer la inscripció per internet. El primer pas és vindre als Centres Joves a recollir la teua clau, a partir d'eixe moment podràs matricular-te des de www.mislatajove.org en els cursos i tallers.

Certificats: en acabar cada curs o taller, es lliurarà el corresponent certificat d’assistència. Per poder obtindre’l caldrà haver assistit, com a mínim, al 80% de les sessions.

Inscripcions i informació:

Centre Jove del Mercat. C/ Major, 36. Tel.: 963 990 340.

Correu electrònic: info@mislatajove.org
lafabricaformacio
Volver